Kör en lite intensivare vecka just nu. Många pass som det är en del fart på. Två race denna helg som jag tar som enbart bra träningspass. Blev ett litet träningsrace idag med IF Göta på halkiga gator i Karlstad. Larsahalvan. Ca 5 km. Kändes sådär men det ska ju inte kännas allt för lätt nu. 16.36 hade jag i tid. Öppnade rätt ok men sen tappade jag en del tid kände jag och underlaget gjorde nog att det inte gick fortare, dessutom missade jag lite vid en korsning eftersom jag inte sprungit banan tidigare. Kul race där man först skulle gissa/uppskatta sin tid och sedan fick man starta efter detta så den som gissat längst tid startade först osv. Så från början var jag ganska ensam eftersom jag varit mest optimist och gissat 16.00 men på slutet blev det en del att jaga och springa förbi då i stort sett alla varit lite optimistiska på tiderna denna gång. Snö hade nog ingen räknat med precis. Bra träning blev det i varje fall..

Målet va att vara snabbast av de som sprang nu och det tror jag att jag klarade med ca en halvminut. Imorgon blir det troligtvis den tuffa tävlingen Backsjöloppet i Norge. Ett lopp som jag sprungit en gång tidigare, 2007. Den gången utvilad så jag kunde mobilisera en spurt. Imorgon blir det antagligen tuffare tag men jag är beredd på att kriga i alla fall. Artikel från 2007

Vet att en del säkert vill se träningsveckan. ”Spontan fartvecka” kan man kalla det.

måndag Morgon STHLM Löpning 10x3min A3 Totalt 13,53km i Liljanskogen. Kväll: A1 Orientering träning 5,48 km med Maria i Liljanskogen.
tisdag Morgon STHLM Löpning 11,35 km en del fartlek. Ut mot Lidingö. Kväll STHLM A1 Orientering träning 5,38 km med Maria i Liljanskogen. Maria hittade uteliggare istället för kontroll.
onsdag Storkasberget Löpning backe A3/A3+ 5x4min Totalt 12,37 km med Andreas och Mathias
torsdag Högvalta Löpning en del fartlek Totalt 11,84 km
fredag Vila
lördag Morgon Karlstad Löpning: Träningsrace Totalt 10,87km

Detta måste vara Arvikas skönaste skratt… Hå Hå Hå! Stark man, 17 Maj!!