Stukade foten ganska illa ikväll. Var som vanligt på torsdagar med på HMF Falkens inomhusträning och spelade fotboll. Vi som är ledare försöker ibland spela bollen till de som är lite sämre i laget så de ska få lite bra lägen att kunna göra mål. Då får man försöka dribbla förbi några bra först. Då det framförallt är en del killar som är ganska duktiga och går in för det som det vore liv eller död så får man passa benen. När jag dribblade mot 3 st i det andra laget så fick jag samtidigt en spark på foten vilket gjorde att jag satte ner den snett med hela kroppstyngden på den och tänjde ut ledbanden. Fick inte på tryck direkt men efter ett tag kunde ledare för Arvika volleybollklubb som har träning efter falkarna hjälpa mig att lägga på ett tryck. Tack för hjälpen Herman mfl..

Hoppas inte det är allt för illa bara. Återstår att se hur länge man är invalidiserad men startmilen i Örebro på lördag är ju helt kört. Hade hoppats på ett bra träningspass där och samtidigt se lite hur formen är men nu får man ändra på de planerna.

Typiskt att sådant händer när man är med och lirar med några funktionshindrade när man har gjort en massa annat stolligt i träningsväg i vinter osv. men egentligen får man skylla sig själv. Jag är där för min uppdragsgivares sak och inte för en massa andras skull så då får jag skylla mig själv att jag tänker på att de andra ska få fina bollar. Jag är inte ledare utan är där för min uppdragsagivare, ingen annan.

Ska bli mkt mer professionell på den biten i framtiden.