Foten börjar fungera någotsånär igen och jag har faktiskt gjort några små joggingpass. Härligt! Ska försöka köra en mil jogg ikväll. Senaste dagarna har jag gjort 200 tåhävningar morgon och kväll. Bra för att stärka upp fotleden och få lite genomblödning. Grundträningsperioden blir klart längre än vad jag tänkt mig från början. Är nu bara kvar en endaste tävling under våren som jag vill (kan) vara i riktig form på och det är inte förrän 25 maj, så då hoppas jag på att en bättre form finns i kroppen. Framförallt hoppas jag på att uthålligheten och hårdheten finns där för att springa över 4 mil på Sveriges kanske hårdaste terrängbana.

Satsar på att få upp snabbheten från sommarn och framåt. Ska nog försöka gå under 2 min på någon 800 om jag hittar något lopp med bra sparring. Är också en hel del spännande lopp under hösten både i orienterings-skogen och ren terränglöpning. Riktigt terränglöpning dessutom. Bla Kilterrängen. Ett riktigt fint race som jag varmt kan rekommendera. Där kan ni få både naturupplevelser och kämpaglöd genom att stifta närmare bekantskap med Frykstabacken några ggr..

Igår var det 4 år sedan mamma tog farväl. 12 April 2005. Kändes inte som det var så längesen. Var uppe vid graven ett tag och städade undan lite löv. Gick runt på kyrkogården i Gunnarskog några timmar och hälsade bla på hos farmor, farfar, faster, min granne Sven och min högstadielärare Ingrid. Verkligen fint på kyrkogården i Gunnarskog.

Jag saknar er…

Mamma, du kommer alltid finnas med mig.