Allt för snabb bil för mig, någon som kan ge ett bra bud??

Började intervallerna kanske lite väl snabbt igår, 2.56 på första tusingen på Tingvalla trots rundandet av en massa fotbollsspelare som körde 150 meters i långsammare tempo. Sen sjönk farten ner till 3.05 på två, tre och sedan 3.08 på de sista och fotbollsspelarna hade en enorm förmåga av att vara i vägen mest hela tiden. Foten funka ganska bra men idag var den lite ond på mig för att den blir utsatt för dessa hemska behandlingar. Hoppas verkligen den blir helt bra snart.

För fort körde jag också idag med Mercan. Enormt klumpigt gjort. Blev ruskigt besviken på mig själv. Hade lite smått bråttom då jag hämtade en kille med downs syndrom som jag är ledsagare åt som jag skulle med på innebandy. Han är inte världens snabbaste i omklädningsrummet så jag skyndade mig lite. Det skulle jag inte ha gjort – 73 km/h körde jag och det var 50-väg. På den tvåfiliga vägen mellan Dottevik och Arvika. Aj aj, grymt orutinerat gjort och polisen gör ju bara sitt jobb även om man kanske kan tycka att det finns kanske viktigare saker att göra för poliserna i den här stan än att stå bakom buskarna och smyga. Blåsa fick jag göra också: -Verkligen stor chans att den här mannen kör bil med alkohol i kroppen. 3200 kr kostade det. Lysande. Sen måste jag tydligen ha nya bakdäck, det påpekade poliserna noga. Mönsterdjupet var för dåligt. Vadå, det ska vara slicks på den här bilen! Det värsta var att jag kände en av poliserna och jag fick plötsligt en lust av att strypa denna person..

För fort tyckte Elin att Kristin sprang på intervallerna vi körde med VVOK idag, så hon släppte en lucka på 20 meter men sprang sedan i samma fart. Vi körde 300 meters x 5 x 4. Alltså 20 st. Eftersom Elin är lillasyster till Maria så tycker jag har lite ”rätt” att säga till när hon inte tar i. Finns inga genvägar liksom och det finns de som behöver höra det för att lära sig ta i. Även jag behöver verkligen jobba på det, då det sitter enormt mkt av kapaciteten i skallen. -Talade om för henne att den där luckan du släpper, det sitter enbart i huvudet om du ska täta den eller inte. Det gäller att tänka positivt och tänka lätt, snabb mm. Du tror att Kristin ska vara före dig för att hon brukar vara det etc… Tydligen var man ganska bra psykolog för när jag senare kollade så var Elin plötsligt 20 meter före Kristin istället. Hon verkade uppåt efteråt också så det gjorde nog susen. Elin är verkligen en naturbegåvning med karta och kompass i handen. Har enormt lätt för sig där jämfört med exempelvis mig som krånglar till det hela tiden. Hade hon bara en högre maxfart vore hon en enorm orienterare..

Var jag, Juhlen, Flaxen, Elin och Kristin på intervallerna idag. Var är alla andra ol-löpare tro? Dags att komma ur vinterdvalan snart eller? Att det är ett klent släkte på de där ol-löparna i Västvärmland har jag börjar jag tro mer och mer på…