Idag var jag förlöpare i knattejoggen här i Arvika. KFUM Arvika och Arvika Löparklubb var arrangörer. En bana på ca 700 meter som gick i centrala Arvika hade de dragit upp. Ett mkt ärofyllt uppdrag. Hade med mig Martin Holmstrand också. Det var kul att se alla barn som kämpade och gjorde sitt allra bästa i regnet. Väldigt duktiga var de allihop. Borde väl egentligen ha varit utklädd till björnen Baloo men det får bli nästa år det. Startskottet var nog den värsta startsmällen jag hört så jag tror fler än jag skvatt till ordentligt.

Borde ha kört en ”centrumsprint” för vuxna också på den banan. Hade varit spännande att testa kurvorna (gatukorsningarna) i full sula. Var lite halkigt pga allt regn så det kunde nog ha sett dråpligt ut.

Imorgon är det DM-stafett i orientering. Blir spännande att se hur det går. Har startsträckan. Sedan följer Andreas upp på andra och Johannes har ankarsträckan. Många grymma orienterare i startfältet. Rent löpmässigt är jag nog bland de starkaste på förstasträckan men det ska mkt till om man ska komma in först men det är iaf målet.