Tyvärr är foten fortfarande skrot så det har inte bivit mkt till träning hela denna vecka. Verkar som om muskler, senor och nerver på insidan av foten fått sig en rejäl dyngsmäll och foten fungerar helt enkelt inte som den ska. Tråkigt och lite segt. Så detta blir alltså ett naturligt säsongsavbrott vare sig jag vill eller inte men det kan vara bra för motivation och att kroppen får återhämta sig. Sällan är man så motiverad för träning som när man är skadad.

Just nu befinner jag mig i STHLM. Hjälpte Lyw att flytta igår och åkte sedan med henne till STHLM. Eller rättare sagt jag körde henne och moster Ewa i Lywans lilla japanbil så vi skulle komma fram någongång. Ewa hade med sig sin vovve, en liten, liten hund, eller var det en ekorre? Är inte riktigt säker.

Och idag har jag och Maria varit ute och kört lite lättare styrka med kroppen som vikt ute på kungliga Djurgården. Helt stilla är ju lite svårt att vara.
Ikväll blir det bio…