Lite snurrar som vanligt och en bit utanför kartbilden och vände i mörkret..

Foten höll ihop men det var nätt och jämt. Gjorde ganska ont att ta sig fram i terrängen. Stenbunden fotknölskrossarterräng var inte direkt optimalt att navigera i men tejpningen höll. Mitt tempo var inte i närheten av vad det kan vara förståss men ändå tappar jag riktingen flera ggr och gör enkla orienteingsmisstag vilket inte får (bör) ske när farten inte är högre. Ledde ändå ett litet tag men tappade 7 min när jag var utanför kartan och vände. Det var ungefär den tiden jag var efter förste man imål. Häftigt med GPS så man ser precis vad man har gjort för misstag efter banan. Tur att jag har det på mig vid orientering egentligen för annars skulle det vara svårt att redogöra för var man har varit.

På långsträckan fullföljde jag inte mitt tänkta vägval eftersom det var en massa hundar som skällde vid en stuga där jag tänkte springa (vill ju inte ge orienterarna dåligt rykte och skrämma upp folk i stugorna) så jag tog vid sidan om istället och fastnade i det gröna, risiga och tappade en minut istället för att tjäna minst en, annars har jag nog kommit 2:a iaf. Ekmans var glada att de var före mig för de brukar se min rygg på träningarna vi kör tillsammans men det bjuder jag gärna på. Andreas vann eftersom han höll ihop orienteringen bäst och sprang snabbast i bråten. Så mitt favorittips gick in.

Blev nerspurtad av Sebbe. Han mosade mig. Bra jobbat, jag kunde inte springa fortare med foten så det var inget att säga om. Så jag blev 4:a. Det var bara 4:a som kom runt långa banan. Tacksam för det när min fot är som den är så det blev iaf några poäng…

KARTA MED GPS-RUTT