I eftermiddags blev det ett lättare myrpass på Byamossarna tillsammans med Jörgen Ekman. Jag kände en liten retning i halsen så det kanske bryter ut en förkylning i natt men jag säkrade upp i här kväll med stark pizza och massa vitlök. Ska dra en vitlöksdos till ikväll med honungsvatten + c-vitamin. Ska se om jag har ytterligare något annat gott i något skåp som kanske kan hjälpa till att skrämma iväg bakterierna. Tur för mig att Maria är i Luleå så hon slipper stanken. Foten är lite, lite bättre men det går segt. Gör inte riktigt lika ont längre iaf. Skönt det.

I helgen går Lidingöloppet som jag i våras planerade att springa men det blir ju inget i år heller. Var lite tur att jag inte anmälde mig för några veckor sen då jag sedan blev skadad. Blir väl inga mer löptävlingar i år men en del orientering ska jag försöka mig på om foten håller.

Sen ska det byggas upp en stabil bas för nästa säsong med förhoppningsvis lite mer av allt. Framförallt mer styrka så jag orkar transportera 77 lätta kilo på ett bra sätt…

Hoppas det blir mer snö också…