Idag testade jag att skoterleden som går från Jössestugan/Rackstadbacken över till Ängen med skateskidor. Följde skoterleden en bit upp på höjden innan jag tröttnade, den var lite ojämn så det var inte tillräckligt roligt att skejta på den så jag gav upp tidigare än beräknat. Åkte ner till Ö Slomvattnet och vände där, vidare ut på Agvattnet och ner en bit på Sotarblixtleden som också var skoterkörd. Va riktigt kul att åka ner från Gallberget och ner till Hartjärn, där gick det undan. Det är lättare med stabilare turskidor i svängarna än med skateskidor men det gick allt med lite tur. Idag va det också måndags VVOK-träning. Jag, Blomgren och Lindmark bara. Dålig uppslutning men vi gjorde en fullt godkänd styrkesession ändå. Lördagens fina skidpass på Glaskogen finns på GPS-rutt här. Har fått några frågor ang min träningsfilosofi och jag kan väl säga som så att jag kör det jag känner för och jag tycker det är viktigt att man har kul, dessutom tycker jag det är viktigt att ha en funktionell kropp som fungerar till många saker. Tyvärr är det egentligen svårt att kombinera om man vill ha de bästa resultaten där man transporterar med sig sin kroppsvikt, men om man bor i Sverige så är det inte på liv eller död att idrotta. Min allra bästa gren vore säkert att springa 5 mil rakt genom skogen och därefter slåss mot en björn men tyvärr finns inte den längre. Eller tyvärr, det vore väl lite tråkigt att sy 200 stygn efter varje tävling. Men där skulle jag nog vara oslagbar i Sverige. Ska faktiskt köra lite björnträning i vår då jag lovat MMA-mannen att hänga med honom och köra en del. Ska bli kul, ser fram emot detta mer och mer! Har fått testa lite nya små ledpannlampor från Silva. Fina grejer, än så länge prototyper som inte finns ute i handeln. Har haft synpunkter på några saker, annars så kommer de säkert fungera riktigt fint till diverse aktiviteter. Kommer rapportera in förslag på förbättringar i veckan.Fredagskväll vid Mosstjärnet