Blev en tur i snövädret på fredagskvällen till Arvika kommuns ”Nordmark” igen. Var inte mkt kvar av spåren då allt hade blåst igen men det ska nog mer än så att stoppa en äkta Gävert. Åtminstonde ”gammern” (farsan) i familjen som plogar på oavsett hur underlaget ser ut. Det blåste och levde rövarn däruppe så man fick täcka för en del av ansiktet då vindavkylningen gör att -13 grader som det var snabbt kan bli upp emot -30. På sina håll var det dock lä och där var det riktigt lagomt kallt. Fredagskväll på skogen, inte helt fel att vara ute. Önskar man hade mer tid till att stanna kvar i skogarna på nätterna, elda och ta det lugnt. Leva det liv som vi egentligen är skapta för. Får planera in en fin tur snart känner jag. Verkar bli svårt att hinna med i februari men i början på mars ser jag att det finns mer tid. Längtar! Inte mkt till spår här inte men det spelar mindre roll om man är 72 som farsan, då har man åkt skidor i det mesta som tänkas kan. Vi mötte sedan Bytorpsföreningens spårpatrull med Erik och Mikael. De var i stort sett tvungna att köra en sväng med skotrarna för att senare i helgen kunna hitta sina gamla skoterspår då det drev igen allt som fanns på nolltid. De lägger verkligen ner en hel del tid däruppe vilket är till stor glädje för många.