Ruskigt seg förkylning man drabbades av. Varit sjuk sen i onsdags. Tråkigt, men ser nog ljuset i tunneln nu. Kurerar mig med honung och diverse trolldrycker. Har väl ändå transporterat kroppen några mil under diverse skidturer men ingen träning att prata om för mig. För Kalle Svensson kanske det hade varit ren fakir-träning men för mig ger det väl ingenting förutom naturupplevelsen egentligen. Men bättre att röra på sig i frisk luft än att helt sitta bakom lås och bom. Igår så åkte (gick) jag otroligt nog lite skidor med Målvakts-Hasse och lille Axel. Var riktigt roligt. Hasse hade köpt nya skidor igen efter att han upptäckt att hans gamla Kneisslskidor från -89 var för korta. Vi åkte en liten runda på Byamossarna. Axel hade inte riktigt lika vass pulka som vissa andra barn jag träffat i skogen denna vinter så vi fick ta det lite lugnt i backarna. Hasse skulle dock bygga ihop en bättre pulka till nästa tur. Inte så noga vad man har för saker egentligen, bara man kommer fram men det är enklare om utrustningen fungerar. Själv satt man bakom farsan på en snowracer så fort man kunde hålla i sig själv…