Ganska tufft på träningsfronten. Östmarkslegenden tyckte jag skulle träna mer och hårdare så det var väl bara att ge sig på´t så att säga så han blir nöjd.

Började perioden på söndagen med ett pass på 310 i lugnt tempo med Chrille, Martin H och Fredrik R. Kände mig i fin form då veckan innan varit ganska lugn. Planen var att springa lugnt och det gjorde jag också även om MH försökte hetsa upp farten i sista backen. Regnade som spö i backen.

På måndagen blev det ett 20 kilometers pass på skogsstigar i lugnt tempo där jag filosoferade som vanligt när jag springer i skogen själv. Man mår bra ensam därute. Tänkte mest på mamma och taxen Ayla, hade drömt om dem några nätter innan. En fin dröm som kändes hur verklig som helst. Saknar dem! Körde sedan ett distanspass med Christian på kvällen på ca 12km där vi la in 10 drag på 30 sekunder mitt i passet. Vi körde runt gamla Dotteviksrundan.

Tisdagen, maxstyrka med Nilsson, 170 kg knäböj 3×4 därefter 15 min A2 x 4 med 25% vila på blandat underlag. Ett riktigt utsugarpass för benen minsann. På kvällen ett lugnt pass på 9 km.

Onsdagen blev det ett lugnare 310 pass med Chrille där jag trodde att snart får jag börja gå, lade in ett badstopp i Igeltjärnet. På kvällen ett lugnt skogspass i hos farsan i Sälboda. Upptäckte till min förskräckelse att skogsstigarna jag sprungit upp genom åren var totalt mosade av motorcrossåkare. Ingen rolig syn. Pratade med grannarna om saken och de hade sett 4 motorcyklister som drog rakt ut i skogen dagen innan när det regnade som mest. Smarta apor som kör omkring och efterlämnar rena slagfältet!

Torsdagen vigdes åt maxstyrka med Nilsson, denna gång gick vi upp på 180 kg. Han är stark i benen den mannen, rå person. Samson hade sina gyllene tips och vet som vanligt bäst förståss. Direkt efter detta blev det sedan 1,2,3,4,5,5,4,3,2,1 min intervaller i kontrollerad fart med 25% vila. På kvällen körde jag ca 8 km jogging. Ca 11 mil på dessa dagar, mest i skogen.

Idag vilar jag. Kan behövas. Under helgen är planerna att köra något MTB-pass inför O-ringen multisporten med Eklöf. Kan behövas om man ska hänga med den råa mannen.