Imorgon ska jag bege mig upp till Dalarna och springa Vasastafetten som går på lördag. Har blivit ”värvad” till ett lag. Det är en stafett där lagen består av 10 personer, 10 delsträckor från Sälen till Mora ska avverkas (från 4,4 till 15km). Jag kommer antagligen bli placerad på sträcka 6. Den längsta och hårdaste sträckan som går mellan Evertsberg- Oxberg och är ca 15 km lång. Första delen är tydligen lätt utför till Vasslan, sedan är det några tuffa stigningar med bl.a. Lundbäcksbacken upp till Oxberg. Underlaget är varierande med asfalt, grus, bark, stig och lite myrinslag. Har någon sprungit den sträckan tidigare som läser detta så får ni gärna tipsa om rätt ”skoval” . Blir ungefär som med valla, gäller att välja rätt! <!–
WriteFlash('’);
//–>

Tävlar för ICA Siljan. Från början var det meningen att laget skulle bestå av en del Arvikafolk vilket jag tyckte var riktigt kul. Bl.a. Jag, Nilsson, Larsson och Holmstrand men tyvärr har sjukdomar och annat kommit i vägen så nu är det väl i stort sett bara jag kvar. Hade sett fram emot att få tävla i samma lag som genomsympatiska Nilsson och Larsson men nu är det inte lika roligt längre när de inte är med. Ingen aning om vad jag tävlar med för andra folk men tror inte vi har riktigt samma lagkraft efter avhoppen vi fått. Får iaf fint, bra hotellboende och bra mat.

På söndag är det sedan Värmlandsserien i orientering. Startar 2 minuter före Janne Olm, urkraften från Forshaga och Kils OK så det kanske kan bli lite tåg i skogen då han verkar vara i fin form och säkert springer rakare än mig.