Värmlandsserien i orientering avgjordes i år i Åmotfors idag. Vi klarade vinna denna även detta år vilket var kul. Kils OK utmanade oss länge och hårt men tillslut klarade vi knipa mest poäng. Lyckades bli 2:a på min sträcka i A divisionen. Kom tillsammans med Janne Olm, Kils OK efter ett tag men han krossade mig en dag som denna då benen inte riktigt vara med och jag gick lite snett på några ställen. Kanske hade klarat att slita mig med men kroppen ville inte riktigt så jag slog av lite. Ville helst inte helt mosa kroppen, kände lite av tuffa 15 km från igår också. Kom istället ikapp Magnus Nordström som startade framför men gjorde någon småkrok så jag låg lite på efterkälken några kontroller. Försökte gå rakt i kontrollerna utan att ta i och det gick väl ok. Härligt att kunna bidra med några poäng och spräcka Kil dominansen i bana 1. Tyckte terrängen stundtals var riktigt tunglöpt med jobbig undervegetation. Ett bra träningspass minsann. Tror jag ska köra riktigt piano på träningen imorgon. Vågar inte titta på programmet utan ber till Gud om att det är lätt..

Resultat

Karta

En multisportnyhet har jag också. Magazinet kamraten jag hade i multisport, Per Eklöf tog en överlägsen seger i soloklassen på Kristinehamns Adventure race. Fick grym mersmak på multisport alltså och blev riktigt sugen. Nästa år så blir det nog en liten satsning. K-J Danielsson hade också en annan idé, får se om det blir nått av den. Kan bli spännande. Bara att köra det man tycker är kul och tycker man det är kul går det också bra.

Video med bilder från supersprinten i multisport i centrala Örebro, jävlar vad vi paddla utan kajak 😉 <!–
WriteFlash('’);
//–>