Idag har jag och Martin H lunkat i skogen i ett tempo som troligtvis tom Julle skulle tycka vara allt för långsamt men det var skönt för slitna max-styrkeben. Igår körde jag och några till ett testlopp på Viks elljusbana. Kändes tungt, men det var nog inte så konstigt att det tog emot med tanke på styrkepasset jag körde på förmiddagen. Faktiskt så är det något av det sämre testresultaten jag gjort där. Här är resultatet

(Bilden ovan är från när jag var uppe i Norge och jobbade för några veckor sen) Jobbar även på bilden! Bra jobb va?

Snart val och politikerna fjäskar som vanligt med minsta marginalgrupp för att vinna röster. Dessutom misskrediterar man varandra så mycket det går. Rätt lätt att genomskåda. Har inte riktigt bestämt mig ännu för vilket parti som ska få min röst. Skulle finnas ett friskvårdsparti eller likn som brydde sig om människors hälsa och vår miljö, de hade fått min röst direkt. Ska rösta på ett alternativ som ser till alla människors bästa, inte enbart till de som (just nu) är friska. Dessutom är miljön det viktigaste vi har och utan den är vi inget så den är naturligtvis något av det allra viktigaste att tänka på när man röstar.