Blev lite orolig för mina lårs baksidor då jag kände av dessa på lördagens Dotteviksrunda och på söndagens lugna pass med Martin H så var det lite stelt till att börja med. Men efter några kilometer så släppte detta. Vi körde då faktiskt en stor del av den gamla, ursprungliga Dotteviksrundan som tydligen var ca 20 km. Den rundan körde jag aldrig för det var före min tid. Tror nog jag hade gillat den då den var ganska lång. En fin tur ner över Dalen, Humslid och vidare norrut till Mötterud där jag sedan inte riktigt vet hur den gick men vi drog iaf upp på Storkasberget. Det var mkt vatten överallt och vissa stigar från berget var som små bäckar.

Idag har jag annars joggat en sväng med Jonne. Alltid trevligt med sällskap även om jag också gillar att springa omkring helt ensam i skogen. När jag kom hem hade vackra Maria bakat matbröd, det var gott och stärkande.