Är lite småkrasslig just nu men det verkar bara sitta i näsan så jag hoppas inte det ska vara någon fara. Hade tänkt testa att ge mig på Kilterrängen för tredje gången nu på söndag. Ett riktigt mandomsprov på 25 kilometer i tuff terräng med en avslutning på varje varv uppför Fryksta-slalombacke. Tänkte testa lite Lidingöloppstaktik, öppna lite hårdare än tänkt för att efter ca 5-6 km komma in i en bra marschfart. Det är säkert så det kan bli på Lidingö då man omedvetet dras med i en lite för hög fart i början. Står jag på startlinjen går jag också för banrekordet som Birgersson satte ifjol efter ett riktigt grymt lopp där ifjol då allt stämde för honom. Det var imponerande!

Igår blev det annars en dag med träning. 1,5 km uppv, sedan 210 kg x 1-2 x 5 i knäböj med upp på tå i avslutningsfasen. Därefter löpning @ 5.00 i ca 9 km. På kvällen blev det sedan 16 km @ 5.00 med Martin. Blev nästan mörkt innan vi var hemma igen.