Dagens utomordentliga frukost. Energimässigt perfekt! Innan jag vräkte i mig allt ni ser på bilden var jag med som hare på Kyrkebyjoggen som är en liten löptävling för mellan och högstadiet på Agnetebergsskolan. Riktigt trevligt, var en kille som hade på förhand en målsättning att slå banrekordet så meningen var att jag skulle hjälpa honom lite. Han lyckades med 5 sekunder efter 9 km´s löpning!!!

Rätt nöjd kan man säga att han var. Kul! Förstod att det skulle bli hårt så jag peppade honom så mkt jag kunde sista kilometerna och de sista 500 meterna gick fort och hade han inte fått till den tempoökningen så hade han inte gått under gamla rekordet. Tror han dessutom var ca 4 min före näste kille och före alla lärare. 3,52 blev kilometertiden i medel och det är jag imponerad av då banan var blöt och en hel del av den gick i terrängspår.