Fintur med Nilsson på skogen blev det igår. Vi knallade runt en halvdag i nysnön och hade med oss käk ut. Kanon! Kallare än på Gran Canaria men lika fint. Apropå temperatur så var vi förbi vid Perrys stuga och i solväggen visade termometern +30 när vi kom dit mitt på dagen. På kvällen när vi gick tillbaka visade det -10 på samma ställe. Chrille hårdtestade sina nya turskidor med att forcera diverse bergväggar och testade även isar som man inte bör gå över. Blev lite is under skidorna och de blev ganska tunga. Nilsson verkade nöjd för det blev mer belastning då.

Varit lite sjuk ett tag, eller lite – tömde matsmältningsystemen totalt här på allt innehåll så jag var riktigt mör i kroppen ända tills idag egentligen så första träningspasset efter GC blev idag med VVOK. Kändes lite halvsegt men gott att röra på sig igen även om det såklart är rörelse att åka turskidor också men det är mer friluftsliv och grymt kul än träning. Man räknar det inte som träning även om det säkert är bra mycket bättre träning än det de flesta sysslar med på sina träningspass nuförtiden.

Hade problem med knän när jag kom hem efter resan men ett besök hos Henrik på Hagapraktiken idag gjorde att jag kände ingenting på dagens träning. Osteopaten är en säker man, minst sagt.