I morgon är det tänkt att det blir tävlingsdebut för året. Startmilen går som vanligt i början på April. Verkar bli en del goda löpare som kommer till start. Såg många kända namn i startlistan. Regerande sprintvärldsmästaren i orientering Matthias Müller, Schweiz kommer till start på lördag. Matthias tog ett guld och ett brons under orienterings-vm 2010. Har väl själv inga jätteförhoppningar första loppet men hoppas kunna prestera dugligt då jag för några veckor sen var i ganska gott slag. På slutet har det inte känts lika bra men jag ska göra vad jag kan för dagen.

Blivit en del skidor och turskidor med ryggsäck i vinter så jag tror helt klart att grunden är bättre än den varit tidigare men det gäller att få speed i kroppen också och det brukar ta ett tag och gå lite i perioder under året. En annan som bär med sig mer massa än de flesta löpartyper får svårare att springa fort om inte formen är på topp. Hoppas att kunna utmana Löken i morgon. En fot framför räcker 😉