Vintern börjar komma till Västvärmland. Härligt! Var en del snö på höjderna i Gunnarskog när jag sprang där under fredagskvällen. Riktigt fint fast det var rena snöovädret ute. Hörde även att det var skidspår på vägen mellan Mossen i Mangskog och Bytorpet. De var snabba med skotrarna i år. Grymt! Snart man kan dra av både längdskidturer och turskidturer.

Tycker annars jag det flyter på bättre och bättre med träningen. Kroppen har börjat svara på träning igen vilket det annars varit dåligt med i höst. Testade ett litet testlopp förra helgen men kroppen ville inte vara med i hög fart ännu så jag fick ge mig efter 2/3 av testet. Därefter har det däremot gått bättre så nu hoppas jag att jag kan lägga allt strul bakom mig. Känns som grunden är god och jag ska nog kunna få till det i skogen till våren. Målsättningen är klar. ”Klart vassare i skogen än förra året”

Dunkat in lite ny utrustning. Blivit bl.a. en Arc’teryx Bora 80 för fina vinterturer.