Under en ganska regning oktoberkväll så var det dags för andra deltävlingen i Nattjakta. Blev en lite lurig tillställning där många missade. Efter kontroll nr:2 där klungan delade sig gick jag ut själv på min gaffel och sprang rakt på 3:an. Till 4:an körde jag onödigt runt om så Jörgen E kom ikapp mig. Drog sedan på mot 5:an och 6:an med JE i rygg. Mot 7:an var jag rätt men blev osäker då en sten som måste vara med på kartan dök upp i vägen där jag inte hittade någon sten på kartan så både jag och JE tappade huvudet och löpte på åt fel håll. Vi hittade rätt tillslut och för att hålla motivationen upp så sa att de andra bommar säkert också.

På slutet så såg vi Andreas och Martin F så då fick jag börja fokusera på att gå stabilt. Drog på ner över mot 11:an men genade lite tidigt så Andreas var före in. Därefter så fick jag ta till taktiken och stämplade strax bakom vid sista och slog på en spurt när vi kom ut på vägen. Taktiken funkade och de flesta andra hade också missat så jag var först in från den något blöta skogen.

Karta

Resultat