Blivit några turer på skogen som vanligt samt lite träning. Kroppen fungerar stundtals helt ok men också riktigt dåligt ibland. Hoppas få svar på de sista proverna jag tog förra veckan snart. Fick åtminstone möjligheten att träffa en läkare som verkade kunnig kring problem jag upplever. Hoppas det ska stabilisera sig snart så man kan träna lite mera. Har ändå planerat in en långdistansorientering i Norge nu till helgen som jag tar som ett bra träningspass men hoppas att ha bra känsla både rent orienteringstekniskt samt fysiskt. Måndagsträningarna har startat och jag tror nästan det var deltagarrekord på styrkedelen igår. Bra tecken.Troligtvis så var det ensamma vildsvinet jag fick flyendes på bild tidigare i sommar detsamma som kördes på vid väg 61 i höjd med Bergsjön. De är inte så många runt Arvika ännu. Hade även dagarna innan sett spår från en ensam gris i södra delen av samma sjö.