Nattjakta del 5 i Åmotfors igår gick riktigt uselt för mitt lag. Om det var ungefär 85% fart och 95% koncentration under helgens Langtur’n så var det omkring 60% fart och 15% koncentration här. Började med att vrida kartan fel efter halva sträckan på väg till 2:an och sen fortsatte det att strula mkt pga. att jag tappade mitt eget självförtroende i orienteringen och började titta på andra och blev på så sätt störd flera ggr och hamnade fel. Låg ju långt efter väldigt många under stor del av banan. Maria var före mig i spåret flera ggr, det har jag väl aldrig varit med om tidigare. Gjorde inte så mkt då jag innan gick in med väl slö inställning, och då får man skylla sig själv. Jag tappar inga poäng då de tre bästa deltävlingarna räknas men ett sådant här träningspass lär man sig mkt på, inte minst psykiskt. I finalen ska det vara 95% fart och 100% koncentration.

Dessutom gjorde jag en rejäl djupdykning i en lerig blötmosse så jag hamnade helt under vattnet. Rätt kallt. Kändes som jag var lite förkyld när jag vaknade imorse så det får bli lugnt ett tag.

Karta här