Har tränat ordentligt i en månad nu. Det känns faktiskt riktigt kul att träna för tillfället även om fantasin inte direkt flödar kring vilka pass man ska köra utan det mesta blir en form av samma pass. Hade trevligt sällskap på en tur igår. ”Pratpass” där man pratar om roliga saker lyfter tillvaron. De flesta pass är nu väldigt lugna men testade att ligga 3 km i 3,10 fart förra v och det kändes förvånansvärt bra i andningen så den centrala kapaciteten är det nog inga större fel på. Benen var dock inte så rappa men åker man 5h skidor dagen innan med 15 kg packning så kanske det förklarar saken. Körde lite bänkpress med Erik N och några andra i helgen, första gången på drygt 10 år trodde jag men såg att det var nog 8 år sen sist när jag kollade upp det. Kändes ruskigt ovant, och att klättra upp i vikter kändes. Var ganska besviken att jag inte fick upp 100 kg även om det var nära. 90 fixades lätt iaf. Nervsystemet kanske kom igång nu efter ett pass så jag tror att nästa gång åker 100 kg upp utan problem. Skumt att jag inte tappar mer ändå efter så många år, har ju liksom tränat precis allting som motverkar och minskar styrkan senaste åren. Är säkert farfars grundstyrka som finns någonstans där i kroppen, han var ju ruskigt stark av naturen.

Farfar i mitten…