Vi vann också lagtävlingen på Arvika stadslopp med Mona, Anders, Christian och jag i laget.

Om jag var i god löpform på lördagens stadslopp i Arvika så var det en annan känsla under söndagens Myrvarv i Holmedal. Det var något helt annat i framförallt benen, och om jag hade god spänst på lördagen så var den så gott som borta på söndagens race. Tyckte det var lätt att hålla 3,10 fart på lördagen medans 3,20 fart var en rejäl plåga under söndagen, så jag fick testa både god och sämre form denna helg. Vore och andra sidan konstigt om man varit oberörd och lika god form andra dagen. Även om det var sämre respons från kroppen under söndagen så är tävlingen i sig mkt trevligt så det är kul att tävla ändå.

Blev ändå 4:e raka segern i detta race men en bit långsammare än mitt banrekord, dock några sekunder snabbare än fjolårets lopp. Intressant med helgen var att se hur mkt det kan skilja från en riktigt bra form och en lite sämre. Det är framförallt den sköna känslan av att man inte behöver ta i och att man har bra driv, samt spänst i steget som är den största skillnaden. Har ju vetat länge att den här skillnaden finns och det man önskar sig på tävling är den där känslan man hade under lördagen, då är det riktigt kul att springa.

Ikväll har jag kört Hiernmannen i Marias farfars gamla jaktmarker. Fina, ganska kuperade marker med stundtals fin utsikt och lite vildmarkskänsla. Det gick fint och var ett bra, lagom träningspass.

Artiklar från loppet, i AN så skrev kusinbarnet Johan om loppet. Det var en bra artikel till en bra tävling. Även VF artikeln var bra skriven.

Artikel AN

Artikel VF