Det är med blandade känslor jag skriver detta inlägg. Jag hade verkligen sett fram emot att delta i Springskytte-SM 2024 i Uppsala, och det kändes väldigt bra inför SM, men tyvärr satte en envis feber och förkylning helt stopp för mina planer.

Tråkigt att behöva stå över en tävling man gått in för sista tiden, men hälsan måste alltid komma först. Trots min frånvaro lyckades mina starka klubbkamrater (I2 skytteförening), ta hem en silvermedalj efter Stockhomspolisens lag i stafetten! Det ger mig extra motivation att komma tillbaka starkare till nästa års stafett-tävling. På genrepet med stafett-träning innan SM kändes det grymt bra för mig och jag var först i alla träningsrace vi körde så det var så tråkigt att inte kunna deltaga och hjälpa laget. Har varit med i stafettlaget alla år sedan 2013, och lyckats ta SM-guld alla gånger utom en då vi fick en minut i strafftillägg på grund av en tiondels sekunds missad hölstring utan för rutan man får hantera vapnen. Så klart först i mål hjälpte inte den gången. Men väldigt imponerande resultatsvit när man reflekterar och tänker efter.

Klubbkamraten Marcus Wilhelmsson lyckades också ta individuellt SM-guld i H35. Starkt!    

Förhoppningsvis kan jag ge träningen mer tid nästa år och undvika sjukdomar sista veckan så får vi försöka ta revansch på Stockholmspolisen i stafetten.