<!–
WriteFlash('http://galleri.l-ogaverth.com/#21’);
//–>http://galleri.l-ogaverth.com/#21Ikväll blev det ett crossträningspass utan cross. Behöver ingen motorcross som vissa andra i Gunnarskog måste ha för att komma ut i skogen om man ska se till hur många fina stigar som blivit sönderkörda på sista tiden. Däremot har jag en bra motor i kroppen. Vissa vårdar sina motorfordon till förbannelse men själva går dom på riktigt dålig olja och misshandlar sin motor genom att inte använda den så den sotar igen totalt.

Började med kajak från farsan i Sälboda upp genom Sälbodaälven till Gunnern. Måste igång med lite paddlande så jag hänger med Eklöf i sommar på multisporten. Sedan körde jag över Gunnern och till Svartviken där jag gick i land. Därefter sprang jag sedan delar av Vafferhallsbanan till Stommen och vidare upp på Ryggestaberget. Sedan i stort sett samma väg tillbaka. Blev totalt 21 km. En bäver slog i vattnet 4 ggr alldeles nära kajaken, han försökte nog sänka mig. En Kanadagås med ungar träffade jag på, ungarna är fina. En listig räv som letade sork upptäckte jag efter älven. 4 korpar som kappflög, en ormvråk som verkade kolla in mig så det var en del trevliga möten efter vägen.