Slog till och köpte mig en ny bil, en miljövänlig bil från Hyundai som jag köpte hos Bilbolaget Arvika. En Hyundai i30 Kombi. Miljöbil – med en bränslesnål dieselmotor och därmed är skattebefriad i fem år. Farsan har en nästan likadan bil och det var därför jag kom i kontakt med denna typ av bil och denna bränslesnåla bil tror jag passar mig utmärkt som kör en hel del.

”Hyundai i30 Kombi är bilen med attityd och känsla. Intelligent, säker och praktisk. Inspirerande i sin linjeföring och med kombibilens alla fördelar. Det förlängda axelavståndet ger extra utrymme för baksätespassagerare eller last. Den breda bakdörren öppnar högt och ger bekväm tillgång till det stora lastutrymmet. Baksätet är del- och fällbart i proportionerna 60/40 och lastutrymmet saknar tröskel för smidig i- och urlastning. Tre diesel- och två bensinmotorer finns att välja mellan. Dieselvarianterna med manuell växellåda klassas som miljöbil, med fem år helt utan fordonsskatt. Vilken du än väljer får du en bil med riklig standardutrustning, ett omfattande garantipaket och en kvalitet i världsklass.”

GARANTIER

• 5 års Nybilsgaranti (med fri körsträcka)

• 5 års Vägassistans

• 5 års Serviceassistans

• 5 års Lackgaranti

• 3 års Vagnskadegaranti

• 12 års Rostskyddsgaranti