Käkade pizza på Milano (fel väg, runt pizzan) på min väg till 1:an (plac 34). Låg alltså 34 här och sprang sedan onödigt fort till 4:an för att verkligen ha rätta flytet i orienteringen, sedan blev det fel väg till 5:an så jag tappade runt 25 sek men tar vi bort dessa kontroller så var det ett stabilt och bra lopp. Ligger 7:a efter kontroll 5 men får sen upp farten bättre. From kontroll 11 vinner jag alla sträckor som det ska vara så därifrån var det helt ok. Hade sällskap med DM-mästaren i sprint från 2009, Fredrik Nordström som startade 30 sek före mellan kontroll 3-7.

Första sprinten för året så det var lite ovant med snabba beslut, intensiv orientering och kartskalan men skönt att ändå fokusera på det man gör hela tiden istället för att få en massa andra tankar i skallen som det kan bli. Jörgen och Sebbe hade gjort en riktigt bra och rolig bana så det kändes som man var tvungen att vara med på kartan hela tiden.

Form: (1-10)

Orientering: 7

Ben: 8

Flås: 9

Kontrolltagning: 6

Fokus: 9

Sträcktider